Saturday, April 30, 2011

Di penghujung April.

Helo geng. Bersama gua sepetang (yg dah malam), di hujung bulan April. Rase macam nak review balik ape je yg gua dah buat sepanjang bulan April ni. Tapi gua cume ingat bulan April ade ulangtahun hari lahir ayah gua, dan jgak hari lahir kwn gua, Adlin Soraya. Paling best, hari ni, gua tido setido-tidonye dari pagi, tghari dan berlanjutan sampai ke petang sebelum gua bangun dan keluar mencari makanan.

Kenapa begitu? Entah. Hahahah! :D

Hm hm yg sebenarnye semalam gua buat ape entah sampai wasted macamni, x tido sgt pun malam tadi, matahari dah naik baru la gua terpanggil2 untuk melelapkan mata sejam-dua, sekali bukan sejam, dua jam je, selamba gua bantai satu hari sampai matahari nak tenggelam. Hahah.

Gua dapat cuti untuk hari Isnin. sempena cuti Labour Day yg jatuh pada hari Ahad. Sume kakitangan x mengira pangkat dan harta dapat cuti. Japgi kalau gua x cuti kang susah pulak gua datang kilang sorg2. Dahtu sume cuti kan. Hahahah.

 Bile tiba cuti, sit, enjoy, and relax. :)


BUT ON THE BRIGHT SIDE, gua kire2 balik, dah 6 bulan gua bersama kilang X, hm hm 6 bulan sudah memulakan kerjaya dalam bidang kejuruteraan nih. Tapi x pulak gua nampak bayang2 gua nak stabil di masa hadapan. Hahah. Hujung tahun baru bleh nmpak kot. Kite tgk je mcmane die punye pegi. Hee.

Gua nak luangkan masa lebih sikit dgn family gua cuti 3 hari ni, drpd gua membazir hari2 cuti gua dgn tido je. Rugi syial jadi manusia asik tido jek. Baik jadi beruang. Huhuhu. Di samping tu, ade la plan2 lain yg bakal menyusul, on the way sebelum gua balik ni pun ade plan yg menunggu! Hahah, rahsia. :P

Okaylah geng, tu je gua nak update. Esok plan gua bermula dgn pergi ke Port Dickson, dgn family. Maklumlah gua kan family guy. Hahah. Hm hm semoga selamatlah semuanya. Insya-Allah. Jumpe lagi di lain post!

p/s: Selamat bercuti kepada rakan2 seperjuangan gua, dan kepada yg tgh exam tu, best of luck! XD

2 comments:

  1. wahh..name aku ade :) thans haziq :D

    ReplyDelete
  2. hahaha. same2 lin. :P thanks bace blog aku.

    ReplyDelete